tel.: 267 219 346 | e-mail: jagamedia@jagamedia.cz
Objednat toto číslo | PŘEDPLATNÉ | Archiv vydání | E-verze časopisů

No jooooo… To bylo plánů před létem, jak všechno stihnu… A nejen na zahradě, ale i doma… a v práci… a se všemi se setkám a strávím s nimi nějaký čas…
Zorganizuji, přeorganizuji, květiny přesadím, rozsadím, přerůstající větvě vyřežu (sama!!! – manžel vždy dělá problémy, že je to dobré tak, jak to je 🙂 ) atd., atd.
No, zkrátka, velké letní prázdniny se na začátku léta rovnaly velkým letním plánům! Začátek plánů a odjezd na dovolenou do kopců za zchlazením zkomplikovalo pokažené auto (na dvakrát – a pro jistotu jednou i s odtahovkou, ale sbaleno jsme měli). Odjezd se podařil až napotřetí a s pochybnostmi, zda to nebylo znamení osudu, že nemusíme nikam jezdit. Nebylo!!! Dovolenou jsme si nakonec náramně užili, i když někdy s vyplazeným jazykem na vrcholku kopce, ale zato s pocitem, že jsme to přece jen zvládli! Poučená a zklidněná jsem pochopila, že vlastně ani tak nezáleží na velkých plánech, ale na dobré náladě a pozitivním přístupu, a hlavně – konečném výsledku. Vždyť někdy mnohem více radosti udělá zdařilá neplánovaná aktivita či vydařené setkání. Stejně, bez velkých plánů, se na „svět” prodírá další přírůstek z naší časopisecké rodiny. Po úspěšném jarním čísle pro vás s radostí připravujeme i podzimní Zahradu prima nápadů, plnou praktických rad a skvělých inspirací. Na stáncích ji najdete už od 14. září. A pokud jste náhodou promeškali její jarní premiéru či vám ve sbírce chybí některé z čísel Receptů prima nápadů, ještě stále máte šanci na jejich doplnění. Stačí navštívit náš stánek na výstavě Země živitelka do 29. srpna v Českých Budějovicích. Že jste to neměli v plánu? Kvůli prima nápadům se to určitě vyplatí! A hlavně, nedejte se ničím odradit!
Tak krásné a vydařené zářijové dny!

Monika Šestinová

 

 

Stavba
■ Altán s taškovou střechou
■ Altánek jako z pohádky
■ Zděný altánek u garáže
■ Celodřevěný altánek
■ Levná nová výplň brány
■ Extra tipy Receptů

Zahrada a dvůr
■ Co vysadit k altánku?
■ Hřejivé tóny podzimu

■ Září v zahradě
■ Prodlužme si květinové léto
■ Balkon kvetoucí i na podzim
■ Pes králem zahrady

Jídlo
■ Doktor jablko
■ Zeleninové hodování
■ Lehká večeře
■ Konzervování a mražení

Interiér a dekorace
■ Nástěnka pojme vaše povinnosti
■ Věšák s policí za pár korun
■ Na návštěvě: Na samotě jako v ráji
■ Dřevěné letadélko
■ Domek nejen na hraní
■ Zajíček – nejlepší kamarád
■ Upravené šálky a podložky

Relax
■ Rébusy a křížovka