tel.: 267 219 346 | e-mail: jagamedia@jagamedia.cz

RPN_2015_04_350px

Objednat tohle číslo               PŘEDPLATNÉ               Archiv vydání               E-verze časopisů

Život je změna… 364 dní v roce to může znít jako fráze a klišé, a pak přijde den třístý šedesátý pátý – a pořádná změna je tu. Takový den nastal i v životě našeho časopisu, když v časném předjaří, přesněji na začátku března, změnil majitele a přešel do vlastnictví vydavatelství Jaga Media.
Takový den nastal v historii Receptů prima nápadů už několikrát (pamatuji je všechny!), většina čtenářů přitom změnu vlastníka zpravidla ani nezaregistrovala. Tentokrát byste si ovšem – v dobrém – všimnout mohli. Třeba proto, že na stránkách časopisu se díky tomu objeví i někteří noví autoři. Výrazně posílena pak bude rovina kutilská a postupy krok za krokem obecně. A protože Jaga Media je vydavatelství sympaticky rozkročené přes celé území někdejšího Československa, akční rádius témat v časopise se rovněž rozběhne i směrem přes hranice. A jestliže v tomto čísle změny započaly, v tom příštím budou ještě zřetelnější; dojde totiž i na grafiku. Určitě přitom uvítáme, pokud nám svůj názor na Recepty s novou tváří napíšete. Novou adresu – poštovní i e-mailovou – najdete v tiráži na straně 66.
Píšu v množném čísle, že vaše názory uvítáme, ale ve skutečnosti se s vámi tímto číslem loučím. Jde přitom o pouhou shodu náhod, že jsem se na začátku nového roku rozhodla zkusit po letech někde jinde něco maličko jiného než dosud. Jak píšu v úvodu: Život je změna! A protože jsme si myslím s „Jagou“ i za ten pouhý jeden společný měsíc vzájemně padly do oka, nelze vyloučit, že se s vámi budu na stránkách Receptů příležitostně potkávat i v budoucnu – pokud ovšem čas, síly a nový zaměstnavatel dovolí.
Všem čtenářům i „novým“ Receptům prima nápadů hodně štěstí přeje

Ivana Hudcová

 

 

 

■ Vítek Chaloupka
■ Stodola plná příběhů
■ S vášní v srdci
■ Výměna garážových vrat
■ Bazén na zahradě
■ Sekačky na okrasné trávníky
■ Letní kuchyně
■ Masožravé rostliny
■ Pěstební nádoby
■ Poradna TV Receptáře prima nápadů
■ Budujeme skrytý obrubník
■ Technika usnadní založení záhonu
■ Denivky rozzáří zahradu
■ Suchá zahrada
■ Vyrábíme barevnou rohožku
■ Obal na květináč
■ Květinové recepty