tel.: 267 219 346 | e-mail: jagamedia@jagamedia.cz
Objednat toto číslo | PŘEDPLATNÉ | Archiv vydání | E-verze časopisů

Obdivuji lidi se smysluplnými koníčky…

Téměř každý den mají jasno v tom, co s volným časem – tedy pokud nějaký mají… A vlastně ti, co ho mají, odkud ho berou? Přece je úplně jasné, že dnes ho nikdo nemá! Nebo že bych byla zase výjimka? V tom případě je třeba něco změnit. Ano, ano, samozřejmě bych měla začít u sebe…
Měla bych si lépe zorganizovat práci, být plně systematická (…i když to bych už mohla být asi i rovnou automatická…), uvážlivá, rozvážná, koncentrovaná a soustředěná na výkon. Holt, někdo se s tím narodí, někdo se to umí naučit, a někdo s tím bojuje celý život. Ale jak se říká: cesta je cíl!
Takže vlastně není nic ztraceno – jednoho dne se TO určitě podaří. Jestli jste v sobě objevili spřízněnce mých pocitů, možná vám pomohou dobré nápady a rady pro usnadnění té dlouhé cesty – štěrkový zahradní chodníček… A ten vás rovnou zavede k místu, kde může stát zahradní krb s grilem. A po dobrém jídle si můžete odpočinout na pohodlném nábytku z palet. Je levný – tedy levnější, je efektní a každý kousek je originální – záleží jen vás, jak kterou paletu přiložíte k jiné, jak ji natřete, jak si ji ozdobíte, a hlavně kam ji postavíte. Myslím, že v našem článku najdete tu pravou inspiraci i pro sebe. A nezapomeňte ani na zahradu či balkon – tam už nyní začíná být opravdu živo. A to ještě nejsem na konci výčtu všeho možného i nemožného, do čeho se dá pustit. Stačí se jen správně motivovat! Já to někdy (tedy skoro každý den 🙂 ) musím absolvovat též.

Monika Šestinová

P.S. Samozřejmě naše tipy nejsou určeny jen nám, tápajícím a zbloudilým, ale i těm, kdo ví jak na to. Alespoň budete mít rychleji hotovo! Tím pádem budete mít s tím volným časem na nás zase navrch… Tak co s tím uděláme?!?

 

 

Stavba
■ Stavíme zahradní krb s grilem
■ Vyberte si tu správnou střechu
■ Extra tipy receptů

Zahrada a dvůr
■ Štěrkový chodník
■ Co vysadit ke krbu?
■ Přeměna balkonu v útulnou zahrádku
■ Bedničkový květináč

■ Duben v zahradě
■ Zahradní odpovědna
■ Zahradní rádce

Interiér a dekorace
■ Bydlení s paletami
■ Skleněná terária s rostlinami
■ Bedničkový květináč
■ Vázy a svícny za pár korun!
■ Velký jarní úklid

Jídlo
■ Návrat starodávné luštěniny
■ Jen na ochutnání…

Technika
■ Než se pustíte do údržby trávníku

Relax
■ Rébusy a křížovka