tel.: 267 219 346 | e-mail: jagamedia@jagamedia.cz
HOME_2015_11_12_v350Objednat toto číslo               PŘEDPLATNÉ               Archiv vydání               E-verze časopisů

Najdi troubu!*

Přiznám se, pokud jde o kuchyň, jsem úplně nemožný. Neumím vařit, péct… Na druhé straně, můj čaj z pytlíku je vyhlášený, kafe (výborný!) umím na několik způsobů a, řečeno s Jakubem Kohákem, taky umím skvěle nakupovat a ukládat do ledničky. Já bych ještě jako další získanou dovednost přidal i multifunkční zacházení s myčkou: zahrnuje nakládání, vložení tablety (má víc funkcí než já) a občas i vykládání. Ale vařit a péct neumím (přesto, že se mnou už několikrát pěkně vypekli).
Tudíž jsem měl malou dušičku, když kolegyně kývly na můj návrh nechat vás ve vánočním čísle, milí čtenáři, nahlédnout do redakční kuchyně. A to doslova – rozhodli jsme se totiž, že letošní vánoční HOME nebude jen teoretický, ale skrz-naskrz praktický. Všechny návody vyzkoušíme a zrealizujeme, abychom je mohli opravdu doporučit. Musím uznat, že kolegyně byly ohleduplné a nevytáhly na mě nic horšího než sešívání plstěných ozdob (šít jsem se učil při spravování baseballových míčků před čtvrtstoletím, když byly vzácné skoro jako diamanty), zdobení perníčků a ozdobování stromku. No a ještě jsem vařil to kafe. O zbytek se postaraly samy.
Výsledek můžete vidět v našem vánočním fotoalbu. Tím ale Vánoce v HOME nekončí, přinášíme vám spoustu dalších tipů a nápadů, abyste si letošní svátky doopravdy užili, a třeba si u toho vzpomněli i na svůj oblíbený časopis.
Každopádně vám za celé vydavatelství Jaga Media přeji příjemný konec roku 2015 a úspěšný start do toho příštího. Potkáme se opět v únoru – s novými nápady, novou energií a snad i s novými čtenáři. Za ten letošní ale patří dík těm stávajícím. Takže: Děkujeme.

Matej Šišolák
A kolektiv.

 

 

Bydlení
■ 4+1 největší trendů v osvětlení
■ Kouzlení se světlem
■ Jak jsme slavili Vánoce…
■ Vánoční nápady za babku
■ Hřejivé vánoční ozdoby
■ 8 alternativních vánočních stromků
■ Vinohradský funkcionalismus
■ Spojila je bílá
■ Kdopak by se hrany bál?
■ Žižkovský industriál
■ Zaostřeno na toalety
■ „Odkletá“ věž
■ Oblečené bydlení
■ Úklid jako sci-fi
Stavba
■ Jak z podkroví vytěžit maximum
■ Nemáte teplotu?

Zahrada
■ Krása rostlin v holandském pojetí
■ 7 nejkrásnějších zahrad
■ Zahrada v zimě
■ Hlavně nezapadnout
■ 10 osvědčených rostlin do zimní zahrady